Välkommen! Du kan logga in eller skapa ett konto.

Om oss

Styrkebutiken (innan hette webshopen Värmlands Träningsprodukter) är ett genuint familjeföretag. Företaget startades 2002 och vi har många års erfarenhet inom försäljning av träningsprodukter och styrketräning.

 

Jocke har tränat styrketräning till och från i ca 20 år och har även tävlat inom styrkelyft och Strong Man under fyra år. Resultat bla 9:a i SM Strong Man 2002. Han kan alltid diskutera träning och hälsa samt utforma gymförslag för bästa träning, resultat och ekonomi för kunden
- alltifrån garage och källargym till stora anläggningar.

Therese har sen barnsben haft hästar och föder idag upp ridhästar för hoppning och dressyr. Har tränat en hel del under tiden och även provat på att tävla i Strong Woman. Inom alla idrotter krävs en bra grundfysik och kondition för att kroppen ska hålla för påfrestningar. Inom tex, ridsporten har man nyligen förstått på elitnivå att det inte räcker att enbart rida utan. Man behöver styrketräna o konditionsträna för att inte få problem och förslitningar. 

 

Företaget bedrivs på heltid.
Verksamheten bedrivs hemifrån i härliga lantliga Värmland med stort lager, stor omsättning och låga omkostnader vilket ger låga priser för kunden. Det viktiga för kunden är bibehållen hög kvalitet och mycket bra service vilket vi gör vårt bästa för att hålla.

Vi anser att man med personlig service kan komma långt utan att behöva ståta med dyra lokaler. Det tjänar DU som kund på ! Det är varan och kunden som är huvudpersonerna! Det är nyckeln till en god affär.
Man ska kunna lita på sin leverantör. Bevis på det tycker vi våra referenser och kunder visar.

 

Några av våra kunder:
Mångfaldig OS guldmedaljör,
Norges Riksbank
Kungliga Slottet Drottningholm
Kända svenska skådespelare
Utlandsleveranser till Mexico
Silja Line
Stena Line
Scand Lines
Rederi Sitab
Flera Skidgymnasium
Friskvårdscenter
Sjukgymnaster
Landsting
Kommuner


Vi ser till att ha enbart ha bra kvalitet på våra produkter och vill inte sänka kvalitet för att sänka pris.

Vi har en webshop för enkel, trygg och snabb hantering av beställningar, men man kan alltid maila eller ringa in frågor och beställningar eller offertförfrågan. Body Solid är kända för sin goda kvalitet i hela världen.

 

Välkommen att ta kontakt med oss!

Joakim Jansson & Therese Jansson
Samt medarbetare

 

Adress/Tel/E-post.

Styrkebutiken

Bonderudstorp 2

681 95 Kristinehamn

Vi nås enklast på E-Post: info@styrkebutiken.se

 

Företaget innehar F-skattesedel